Connect with us

7ος Όμιλος

Στο “Φονέα” ο Σάμιος

Published

on

Στο Φωστήρα, οι κινήσεις που γίνονται είναι μεθοδικές, καθώς στόχος αποτελεί να γίνουν ουσιαστικές προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Γιώργου Παληγεώργου, ο “Φονέας” χτύπησε… διάνα κάνοντας δικό του έναν από τους ποιοτικότερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκερκιμένα υπό τις οδηγίες του Θύμιου Γεωργούλη θα προπονείται (και πάλι) ο Αργύρης Σάμιος.

Ο 29χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους” και μετά την επιτυχημένη διετία στον Παλληνιακό, από εδώ και στο εξής θα είναι κάτοικος Ταύρου.

Το κείμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστή, Αργύρη Σάμιο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Παλληνιακός. Πέρυσι με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής αγωνίστηκε σε 23 ματς και σκόραρε 9 φορές συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να τερματίσει στην 3η θέση και να κερδίσει την παραμονή με ευκολία. Μεταξύ άλλων, ο Σάμιος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κηφισιά, Ιωνικό, Τράχωνες, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό, Προοδευτική, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Αιγάλεω και Ηλυσιακό. Καλωσορίζουμε τον Αργύρη Σάμιο στην οικογένεια του ‘Φονεα’ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.