Connect with us

4ος Όμιλος

Συγκλονιστικός ο Ατρόμητος κέρδισε στις καθυστερήσεις το Ηράκλειο

Published

on

Παρουσιάζοντας αξιόμαχο πρόσωπο και βγάζοντας στο γήπεδο τεράστια ψυχικά αποθέματα ο Ατρόμητος Πειραιά πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά τον αγώνα με τον ΑΟΤ Αλίμου, αφού αυτή τη φορά επικράτησε με 3-2 της Α.Ε. Ηρακλείου. Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου δείχνοντας… δίψα για την νίκη πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα ανοίγοντας το σκορ στο 36′ με γκολ του Ράπτη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 40′ ο Καλιαμπάκας με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 51′ με ωραία κίνηση ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του , με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα αφού στο 54′ ο Καψαλόποδας με προβολή έκανε το 2-2. Στο 60′ οι νεοφώτιστοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μαιστόροβιτς με δεύτερη κίτρινη, γεγονός που έκανε τους γηπεδούχους να αναζητήσουν με περισσότερο ζήλο τη νίκη. Η πίεση του Ατρόμητου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 5′ των καθυστερήσεων όταν ο Αριανούτσος με πέναλτι νίκησε τον Ιωσήπου χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αθανασόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης, Αριανούτσος, Φερεντίνος, Σιδηρόπουλος (75′ Στρατής), Καψαλόποδας (70′ Θανόπουλος), Μητρόπουλος (70′ Γεωργιάδης), Μπαλτζάκης, Ράπτης, Δανασής

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ιωσήπου, Σπανός, Βασίλογλου, Σιμιτσής, Μαϊστόροβιτς, Ντούνης, Ρούπι (65′ Δημητρίου), Αλεξίου, Ευθυμιάδης (46′ Τζανέτος), Καλιαμπάκας, Μιχελής (80′ Κατσούλης).