Connect with us

7ος Όμιλος

Συγχαίρει ΟΦΙ και Ιωνικό ο ΠΟΑ

Published

on

Με ανακοίνωση του ο ΠΟΑ συνεχάρη τον ΟΦΙ για την κατάκτηση του τίτλου και τον Ιωνικό που τερμάτισε στην 2η θέση και θα διεκδικήσει την άνοδο του μέσω των μπαράζ.

Το κειμενο

Θέλουμε να συγχαρούμε από καρδιάς την ομάδα του ΟΦΙεράπετρας  για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδό της, αποτέλεσμα της δουλειάς της και της εικόνας της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε υπερήφανοι που μία ομάδα από την Κρήτη εξασφάλισε την πρωτιά και της ευχόμαστε τα καλύτερα στην επόμενη κατηγορία.

Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ιωνικό που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και αυτός την άνοδό του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία του ΠΟΑ. Για εμάς ήταν ιδιαίτερη τιμή και θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους του Ιωνικού που ήρθαν στο Ατσαλένιο και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση, δίχως ακρότητες.

Για το τέλος, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον υπέροχο κόσμο μας. Ανταποκρίθηκε ακόμα μία φορά στο κάλεσμά μας και γέμισε το γήπεδο, στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, χάρηκε όπως κι εμείς τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τα events. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ο “12ος” παίκτης μας, η δύναμή μας.