Connect with us

7ος Όμιλος

Συμβούλιο με θέμα συζήτησης τη λειτουργία της ακαδημίας στον Ιερόθεο

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου ο Άγιος Ιερόθεος έκανε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε συμβούλιο με θέμα συζήτησης την λειτουργία της ακαδημίας.

Το κειμενο

“Πολύωρη συνάντηση πραγματοποίησε η διοίκηση της ομάδας του Άγιου Ιεροθεου με ολους τους εμπλεκόμενους για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν όσον αφορά τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Παρουσία των υπευθύνων κ. Δημήτρη Βαφειάδη και κ. Χρήστου Σκαρωνη εγκρίθηκε ο απολογισμός της πορείας όλων των τμημάτων της ομάδας και με μεγάλη προσοχή, έγινε η μελέτη για το νέο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Έμφαση δόθηκε στην εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας για την συνέχιση των επιτυχιών της σε όλους τους τομείς.

Επίσης εκπονήθηκε το πλάνο ασφάλισης όλων των αθλητών για την νέα χρόνια, για την λειτουργία της Ακαδημίας σε επαγγελματικά πρότυπα.

Έτσι η διοίκηση του Αγ. Ιεροθεου δίνει το στίγμα της ότι υποστηρίζει απόλυτα τις αναπτυξιακές ηλικίες για να μπορουν στο άμεσο μέλλον τα νέα ταλέντα να πλαισιώνουν την αντρική ομάδα και όχι μόνο. Δεν είναι τυχαίο που στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας ο τεχνικός κ. Β. Σταυρακοπουλος έχει καλέσει 5 ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα (Κ18).Το νέο προγραμμα της Ακαδημίας θα αναρτηθεί σύντομα”.