Connect with us

7ος Όμιλος

Συμφώνησαν με Ζελέκου οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσιαστική δουλειά οι Άγιοι Ανάργυροι δουλεύουν πυρετωδώς για να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παλεύει όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Μέχρι στιγμής στις μεταγραφικές κινήσεις, η Ένωση δείχνει να στηρίζεται σε παίκτες νεαρούς με φιλοδοξίες αλλά και σε πρόσωπο που γνωρίζουν την κατηγορία.

Ετσι σήμερα ολοκληρώθηκε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό… deal. Συγκεκριμένα, στο σύλλογο των δυτικών προαστίων, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή, Δημήτρη Τσιαμπουρή θα αγωνίζεται ο Μάριος Ζελέκου.

Ο ικανότατος ακραίος μεσοεπιθετικός που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άνηκε στο ρόστερ της Καλαμάτας είπε το «ναι» στην Ένωση, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στον Αιολικό, έπειτα από τις διοικητικές αναταραχές που συνέβησαν στον σύλλογο της Μυτιλήνης, και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους κυανέρυθρους.

Εκτός από την Καλαμάτα ο Ζελέκου έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως ο Αθηναϊκός αλλά και η Προοδευτική, δείχνοντας με  αυτό τον τρόπο ότι γνωρίζει την κατηγορία και την ιδιοσυγκρασία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Ζελέκου γεννήθηκε (9/7/1995) στην Αθηνήνα ενώ αγωνίστηκε στην γερμανική Σόνεμπεκ, στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας Γερμανίας