Connect with us

7ος Όμιλος

Συμφώνησε με Ιερόθεο ο Μπατής

Published

on

Στον Άγιο Ιερόθεο οι ρυθμοί του προγραμματισμού είναι υψηλοί αφού στόχος αποτελεί να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα γνωρίζουν την κατηγορία από πρώτο χέρι.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μαρτίνου κατόρθωσε να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή αφού ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό πρωταθλητή του 7ου ομίλου, Αλέξανδρο Μπατή.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προσέφερε σημαντικές λύσεις στην γραμμή της οπισθοφυλακής του Αιγάλεω και αποτέλεσε εκ των κορυφαίων αμυντικών στην κατηγορία.

Ο Μπατής που έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στο Κερατσίνι όπου ήταν ο φυσικος ηγέτης στα μετόπισθεν αναμένεται να αποτελέσει λίγα εκατό για τους “κιτρινόμαυρους”.

Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Χαιδαρι, όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Σημαντικό ρόλο στην επικύρωση της μεταγραφής έπαιξαν οι λεπτοί χειρισμοί της διοίκησης που δείχνει… αθόρυβα ότι δουλεύει για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου προσφέροντας λύσεις στον προπονητή, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Η ανακοινωση

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπατή.Ο 27χρονος άσος τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά με τη φανέλα του Κερατσινίου, ενώ την επόμενη σεζόν με την ίδια ομάδα μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς για την ομάδα του Αιγάλεω πετυχαίνοντας και 1 γκολ σε 20 ματς. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Χαϊδαρίου όπου και ανδρώθηκε. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Μπατή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Ο