Connect with us

7ος Όμιλος

Συμφώνησε με το Αιγάλεω ο Κατσικογιάννης

Published

on

Έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία, προσωπικότητα και με ικανότητες που το πιστοποιεί το βιογραφικό του ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του ο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στην ιστορική ομάδα θα αγωνίζεται ο Γιώργος Κατσικογιάννης

Ο ικανότατος μέσος που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του Ιωνικού τον οποίο οδήγησε πέρυσι στην άνοδο στην Football League, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Παλτόγλου και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του ιστορικού συλλόγου.

Ο 31χρονοςμέσος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε για 4 φορές. Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμο του Λεβαδειακού, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου συμμετείχε σε τρια ματς. Ακολούθησε το β’ εξάμηνο χρην ομάδα του ΟΦΗ όπου έπαιξε 16 φορές ενώ τη σεζόν 2011-2012 είχε 9 συμμετοχές στην Δόξα Δράμας. Μια πενταετία στην Καλλιθέα με 123 συμμετοχές στην Football League ακολούθησε για τον έμπειρο μέσο ύψους 1,72 με την περσινή σεζον στην Γ’ Εθνική να διαγράφεται με επιτυχία αφού έπαιξε σε 21 ματς πετυχαίνοντας και τρια γκολ.

Πέρυσι από το δεύτερο εξάμηνο και έπειτα έπαιξε στον Ιωνικό βοηθώντας την ομάδα της Νίκαιας να κερδίσει την άνοδο .