Connect with us

4ος Όμιλος

Συνέντευξη Λ. Βασιλειάδη: Η ομάδα πάνω από το προσωπικό όφελος

Published

on

Αν και τη φετινή σεζόν, οι στόχοι του δεν ήταν ανάλογοι με των προηγούμενων χρόνων με δεδομένο ότι επρόκειτο για μια ομάδα που κατέθεσε το φάκελο της στην ΕΠΟ λίγο πριν λήξη η προθεσμία. Όπως ήταν δεδομένο όμως και με  βάση την τεράστια δυναμική και ιστορία που διαθέτει, ο Ιωνικος παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο στον 4ο όμιλο παλεύοντας όλα τα ματς μέχρι το τέλος ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι σε εκείνα που ηττήθηκε… έπεσα ηρωικά, δείγμα της μαχητικότητας που έχουν οι νεαροί παίκτες του. Το νεανικό σύνολο του Λευτέρη Βασιλειάδη παίζοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο και διαθέτοντας άμυνα από γρανίτη με δεδομένο ότι μετά τον ΟΦΗ έχουν δεχθεί μαζί με την Τριγλία τα λιγότερα τέρματα, προσπαθεί από κάθε ματς να παίρνει όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν και μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο κ. Βασιλειάδης ο οποίος μπήκε στα βαθιά αρκετά νωρίς, δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί τις όποιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται παίρνοντας άριστα μέχρι στιγμής στον τροπο δουλειάς.  Ο έμπειρος προπονητής δεν αρνήθηκε να μιλήσει λίγο πριν από την αποχώρηση του 2015 για την προσπάθεια που γίνεται από τον ίδιο και τους παίκτες αλλά και για το πρωτάθλημα λέγοντας:

Είμαστε ευχαριστημένοι αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκεντρωθήκαμε την τελευταία στιγμή. Για να μην διαλύσει η ομάδα καταφέραμε και βάλαμε όλοι το εμείς πάνω από το εγώ και να δημιουργήσαμε ένα σύνολο που στηρίζεται ως επι τω πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση. Με δεδομένο λοιπόν όλα αυτά, η προσπάθεια κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη πέραν του δέοντος.

Πως περιμένετε τη συνέχεια;

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Σκοπός είναι παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία και σε νέα παιδιά προκειμένου να μπουν στην φιλοσοφία της Γ’ Εθνικής και να πάρουν συμμετοχής. Ήδη το κάνουμε πράξη, αφού στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών χρησιμοποιήθηκαν οι Σβόλης και Κολοβός που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όπως οι Μάνης και Μιχελής που μέχρι στιγμής έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες έχοντας ανταποκριθεί

Τι άποψη σας έχει αφήσει το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Είναι ένα πρωτάθλημα που από Κυριακή σε Κυριακή αλλάζει η βαθμολογική θέση των ομάδων. Είναι συναρπαστικό γιατί και ο Φωστήρας, και η Τριγλια και ο Ιάλυσος που προηγούνται στην κατάταξη είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Όσον αφορά τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην διακεκαυμένη ζώνη κάθε αγωνιστική, βλέπετε ότι υπάρχουν ανακατατάξεις και αυτό έχει ενδιαφέρον. Θεωρώ όμως ότι κανείς δεν μπορεί να εξάγει συμπεράσματα.

Ποια ομάδα σας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση;

Ο ΟΦΗ και το λέω αυτό γιατί είδα κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι υψηλού επιπέδου και έχουν το κάτι παραπάνω που δεν το συναντάς εύκολα στην κατηγορια. Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο σφιχτή ομάδα είναι ο Φωστήρας αλλά και η έδρα που διαθέτει ο Ιάλυσος που την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Τρομερή εντύπωση και σύνολο που ζητούσε να παίξει ποδόσφαιρο ήταν η Επισκοπή. Θεωρώ επίσης ότι έχει ταλέντο ο Εθνικός και ο Ερμής Ζωνιανών αλλά και ο Κρουσώνας και προσωπικά πιστεύω ότι έχουν δυνατότητες οι συγκεκριμένες ομάδες για να πετύχουν τους στόχους τους’.

Τι πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Ιωνικό;

Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε αγωνιστικό χαρακτήρα μεγαλύτερο αφού σε κάποια ματς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Θέλω να πω με αυτό ότι δεν πρέπει να χάνουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη Νεάπολη κάστρο γιατί έχουμε σημειώσει κάποια ατυχή αποτελέσματα.