Connect with us

4ος Όμιλος

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Προοδευτική

Published

on

H Προοδευτική συνέχισε την πολύ καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών   αποσπώντας ισοπαλία από τον Εθνικό στο Μοσχάτο.

Το σημαντικό είναι ότι για  όλο τον αγώνα η ομάδα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μίλτου Καλαϊτζίδη  μόλις στο 1’ κάτι που επισήμανε στην ομιλία του ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Παρόλο ότι παίζαμε από την αρχή με δέκα παίκτες προσπάθησαν με αυτοθυσία για το καλύτερο. Η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

  • Τελικά η Προοδευτική είχε αρκετούς φιλάθλους κοντά της στο προχθεσινό παιχνίδι. Οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα , βοηθώντας της πάντα σε αθλητικότατα πλαίσια .
  • Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες ομάδα της Προοδευτικής αποτελούμενη κυρίως από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή επικράτησε της Κύπρου Κορυδαλλού με 3-1.

Δυο τέρματα σημείωσε ο Γκαϊδατζής και ένα ο Μόσχος.

Πολύ καλά πήγαν οι δυο σκόρερ και ο αμυντικός  Τσακιράκης που έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί η ομάδα να υπολογίζει άνετα και σε αυτούς  στη συνέχεια του πρωταθλήματος.