Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει με Βασιλειαδη ο Ηροδοτος

Published

on

Ο άνθρωπος, που σάρωσε τα παντα στο πέρασμα του όντας προπονητής στην ομαδα του Ηροδότου, θα ειναι το πρόσωπο που θα δημιουργήσει το σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού ο οποίος τη νέα σεζον θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνικη.

Ο Πειραιώτης, Λευτέρης Βασιλειάδης που κατέκτησε πρωταθλημα ΕΠΣΗ, Σούπερ Καπ, Κύπελλο ΕΠΣΗ και Κυπέλλο Ερασιτεχνών απάντησε πριν από λίγο θετικά στην πρόταση της διοίκησης Σωκιανού ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους υπερπρωταθλητές Ηρακλείου.

Ο ικανότατος κόουτς που χαρακτηρίζεται κάλιστα ως το πρόσωπο της χρονιάς στην Κρήτη και δικαίως βάση των επιτυχίων που σημείωσε, σηκώνει μανίκια από σήμερα έχοντας ως στόχο με το σωστό πλάνο και την εμπειρία του να αξιοποιήσει τις επιλογές που θα έχει στα χέρια του.

Η κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης χαρακτηρίζεται απόλυτα εύστοχη αφού ο Βασιλειάδης μπόρεσε και άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ του Ηροδότου, δημιουργώντας ένα σύνολο που δεν… είχε αντίπαλο στην Κρήτη αφήνοντας την εντύπωση ότι  ομάδα αυτή είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολια και σε ανώτερη κατηγορία.