Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει τα βήματα προόδου ο Ηλυσιακός

Published

on

Σε συνέχεια των σκακιστικών κινήσεων στα επαγγελματικά οργανωτικά πρότυπα που βαδίζει πλέον ο Ηλυσιακός εν όψει της νέας σεζόν ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον Περιμένη Πέτρο ως Υπεύθυνου Προώθησης Επικοινωνίας / Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού Διονύσης Λιονάκης δήλωσε: «Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος άνθρωπος και καταξιωμένος επαγγελματίας αναλαμβάνει να επικοινωνήσει στο κοινό το δύσκολο και ελπιδοφόρο έργο που ξεκινάμε. Καλωσορίζουμε τον περσινό βασικό υποστηρικτή και σπόνσορα, αλλά πάνω από όλα φίλο της ομάδας και του ευχόμαστε καλή δύναμη».

Από τη μεριά του ο Υπεύθυνος Προώθησης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Περιμένης Πέτρος με σπουδές τόσο στα Οικονομικά / Marketing όσο και στην Ψυχολογία / Counselling Psychology και το LifeCoach δήλωσε για την συνεργασία: «Όλα ξεκίνησαν πέρσι με την απόφαση της επιχείρησής μας για τη χορηγία. Μέσα από αυτή την κίνηση και την βαθύτερη ενασχόλησή μου με την ομάδα, είδα την τιτάνια προσπάθεια κυρίως του Προέδρου ο οποίος παρασκηνιακά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έδινε ψυχή και σώμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φέτος, συμπορεύομαι μαζί του, ελπίζοντας και σχεδιάζοντας όλοι μαζί, η Διοίκηση, η ομάδα και οι φίλαθλοι που αποτελούν για εμάς έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες να καταφέρουμε ο Ηλυσιακός να φτάσει και να κατακτήσει την θέση που του αξίζει».