Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Τρίγλια-Νίκησε και τον Κρουσώνα

Published

on

Σύνολο με τεράστιο μέταλλο και χαρακτήρα νικητή δείχνει να έχει δημιουργήσει το τεχνικό επιτελείο της Τρίγλιας Ραφήνας αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής πήρε άριστα στην πρώτη της εξόρμηση εκτός Λεκανοπεδίου. Το φοβερό και τρομερό συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα πέρασε και από τον Κρουσώνα πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια επικρατώντας με 1-0 του τοπικού ΠΑΟΚ. Οι κιτρινόμαυροι πιάνοντας εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δημιουργώντας φάσεις για να επεκτείνουν το προβάδισμα πανηγύρισαν το έκτο τους τρίποντο στα τελευταία οκτώ ματς αποδεικνύοντας ότι η πορεία τους στον 4ο όμιλο μόνο τυχαία δεν είναι. Με αυτή τη νίκη, οι Ραφηνιώτες παρέμειναν δυο βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Φωστήρα, με την Τρίγλια να φιγουράρει στην 2η θέση της κατάταξης έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Από την άλλη, ο ΠΑΟ Κρουσώνα έμεινε στους επτά βαθμούς όσους έχουν συγκεντρώσει δηλαδή οι Ερμής Ζωνιανών και Ατρόμητος Πειραιά, με τους ασπρόμαυρους να παλεύουν αρκετά το ματς, όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν τον αγώνα. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά χάνοντας ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30 αφού το σουτ του Κότσι δεν βρήκε στόχο, ενώ νωρίτερα ο Σαγανάς από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοη τους και η πίεση τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 70′ όταν ο Σαγανάς πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Σαβελίδη.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μπάμπης(70′ Ρομπάκης), Καλεμάκης, Καρυπίδης, Κανδηλάκης, Μανιδάκης, Νηστικάκης(47′ Χύζι), Πήλιος, Σκούφος, Σαβελίδης(75′ Μάστορας)

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι (75′ Μουλλάκης), Γούλας, Κόντι (85′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (90′ Τσαγκαρόπουλος), Σαγανάς.