Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζεται η δουλειά στον Εθνικό-Ενθουσιασμός για την επιστροφή Στρατάκη

Published

on

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά, με το τεχνικό επιτελείο να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν ρυθμούς όσο περνάει ο καιρός. Σκοπός αποτελεί η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις ενώ για αύριο, Κυριακή, έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Ψάχνονται για στόπερ

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, εξελίξεις θα υπάρξουν από την ερχόμενη Δευτέρα αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Να σημειωθεί ότι το τεχνικό επιτελείο έχει εισηγηθεί την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και πάνω σε αυτό το μήκος κύματος κινείται ο Αλέξης Αγγελόπουλος ο οποίος προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα με όσο το δυνατόν καλύτερες μονάδες.  Στο μεταξύ, χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία της μητέρας του Θύμιου Γεωργούλη ενώ αντιπροσωπεία της ομάδας έδωσε το παρών.

Ενθουσιασμός για την επιστροφή Στρατάκη

Σε άλλα θέματα, ενθουσιασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του συλλόγου και ιδιαίτερα στο φίλαθλο κοινό για την επιστροφή του Άκη Στρατάκη στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Άλλωστε, πρόκειται για έναν αγαπητό προς το κοινό των κυανόλευκων πρόσωπο αφού κατά την περίοδο της προηγούμενης θητείας του ο ιστορικός σύλλογος πανηγύρισε ανόδους στις εθνικές κατηγορίες. Ο ίδιος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα αλλά και την προσωπικότητα ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω στο σύλλογο, ενώ θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα.