Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζεται το χάος στην Προοδευτική

Published

on

Συνεχίζεται η χαώδης κατάσταση στην Προοδευτική με το μέλλον της ιστορικής ομάδας να προδιαγράφεται αβέβαιο . Ο σύλλογος παραμένει ακέφαλος  αφού ο Βασίλης Κατσαρός εμμένει στην αποχώρηση του . Όσον αφορά τον άλλο ηγέτη των «βυσσινί» τον Νίκο Λεμονή , είχε συνάντηση με  κορυφαία στελέχη των φιλάθλων . Μια συνάντηση που κράτησε αρκετές ώρες χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

*Όσον αφορά τον πρώην , πλέον προπονητή Φώτη Θανέλλα , έκανε μια  ομολογουμένως σημαντική κίνηση . Με δική του πρωτοβουλία θέλησε να συναντηθεί  με τους οπαδούς της ομάδας , που δυο μέρες πριν  τον έβρισαν και τον απείλησαν .

Για το θέμα αυτό ο Θανέλλας  έκανε  την παρακάτω δήλωση που απευθύνεται στους οπαδούς της ομάδας :

« Η κίνηση μου σήμερα να βρεθώ ανάμεσα σε ανθρώπους που την Δευτέρα με έβριζαν και με  περίμεναν απ’ έξω για να με δείρουνε, είχε να κάνει μόνο με την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα .Πήγα μόνος μου . είπα  αλήθειες . Πήρα  και  ένα πανό  σαν δώρο  .Το έκανα μόνο και μόνο  για να καθαρίσει η σαβούρα και να τα βρουν αυτοί που αγαπάνε την μεγάλη Προό με τους δυο προέδρους που θέλουν να την βοηθήσουν . Βρείτε τα . Ξανακάντε την ομάδα και μεις πάντα φίλοι. Ευχαριστώ  για σήμερα. Ευχαριστώ για την άψογη συμπεριφορά σας.»

* Η συνάντηση όμως , όχι μόνο δεν εξομάλυνε την κατάσταση, αλλά αντίθετα την περιέπλεξε  και την έκανε έκρυθμη. Ο Φώτης Θανέλλας άφησε «χοντρά» υπονοούμενα για τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Βέβαια οι τελευταίοι μόλις το έμαθαν   από φιλάθλους , αρνήθηκαν κατηγορηματικά , αυτά που τους καταλογίζει ο πρώην προπονητής τους και ζήτησαν   να έλθουν σε αντιπαράθεση μαζί του αλλά όπως καταγγέλλουν , δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που του έγιναν. Και το  χάος αυξάνεται….