Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζουν (και) στην Γ’ Εθνική Θύελλα Ραφήνας και Τσιγκούλης

Published

on

Η δουλειά που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία δυο χρόνια στη Θύελλα Ραφήνας είναι άξια θαυμασμού αφού οι πράσινοι έχουν πανηγυρίσει δυο κατακτήσεις πρωταθλήματος, ένα Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ και μια άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Πέτρος Τσιγκούλης όχι απλά άφησε το στίγμα του στη Θύελλα Ραφήνας αλλά μπόρεσε να δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο που κέρδισε τον σεβασμό όλων με την παρουσία του εντός αγωνιστικών χώρων.

Από την πλευρά της διοίκηση Λουκάτου δείχνοντας αμέριστη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του έμπειρου προπονητή δεν πρόκειται να προβεί σε ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία, και αυτό, σημαίνει ότι και την επόμενη σεζόν οι δυο πλευρές θα συμπορευτούν για τρία σερί χρονιά. Πρόκειται για ηθική επιβράβευση για τον έμπειρο προπονητή ο οποίος ουσιαστικά συνέδεσε το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία των Ραφηνιωτών. Για να επιβεβαιωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αναμένεται η ανακοίνωση η οποία δεν θα αργήσει από τους διοικούντες.

Τέλος στις  8 Ιουνίου, οι πράσινοι θα γιορτάσουν την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική, στην εκκλησία της περιοχής αφού τυγχάνει να πέφτει με γιορτή της Αναλήψεως.