Connect with us

4ος Όμιλος

Σωτηρία για Θύελλα Ραφήνας-Αγωνία για Κηφισιά

Published

on

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Θύελλα Ραφήνας μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στην Κηφισιά. Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη ‘χτύπησε’ σε καίρια σημεία και πήρε μια σημαντική νίκη που της χάρισε και μαθηματικά τη σωτηρία. Από την άλλη, η Κηφισιά παρότι πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να χρειάζεται μονάχα να μην χάσει την επόμενη εβδομάδα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Προοδευτική στο Ζηρίνειο.

Στον αγωνα μπήκε δυνατά η Κηφισιά με το σουτ του Έσλερ στο 4′ να φεύγει άουτ.

Στο 11′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Χαρακτίδη να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 17′ ο Κατσιούλης απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Καρακώστα, ενώ στο 24′ το σουτ του Παναγιωτόπουλου κατέληξε στα χέρια του Κατσιούλη. Στο 25′ ο Ζέκιο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη πάσα του Χαρακτίδη, με τον Γκίκα στο 32′ να κάνει το 2-0 αφού βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά από κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους του σουτ του Φαρινόλα έφυγε άουτ.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 51′ όταν ο Χαρακτίδης βρήκε στη κόντρα στον Ντόσκα και ο τελευταίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0.

Στο 61′ το φάουλ του Χαρακτίδη δεν βρήκε κάποιο αποδέκτη, με το ρυθμό του αγώνα να πέφτει στη συνέχεια.

Στο 69′ το ωραίο σουτ του Ρεντζή βρήκε τον Κατσιούλη σε ετοιμότητα που έδιωξε, ενω στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη με τη Θύελλα να ολοκληρώνει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

ΘΥΕΛΛΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Γκίκας (82′ Γεροκωνσταντής), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87′ Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Ζέκιο (75′ Μπότης), Ανδρεαδάκης, Αράπης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδελης, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Κυριαζής, Σαμιός (83′ Κατσέρης), Ρεντζης, Παναγιωτόπουλος (56′ Σπηλιωτάκης), Φαρινολα (60′ Χαϊκάλης).