Connect with us

slideshow

Σύρραξη, διακοπή και αποβολές σε Μαύρο Αετό με Φοίνικα

2-1 οι γηπεδούχοι- εικοσάλεπτη διακοπή

Published

on

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Μαύρος Αετός με 2-1 επί του Φοίνικα Αγίας Σοφίας σε ένα παιχνίδι που η λήξη του ανακούφισε τους πάντες αφού κινδύνευε με διακοπή.

Όλα συνέβησαν στο 89′ όταν αποβλήθηκε ο Σαραντάκος των γηπεδούχων που κτύπησε με το πόδι στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα Ζερβάκο ενώ αυτός ήταν στο έδαφος. . Διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Καραδήμας με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα γεγονός που τον έκανε έξαλλο και εξύβρισε τον διαιτητή Παπανδριόπουλο Γ.με χυδαίες εκφράσεις. Αμέσως μετά οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο( δεν αναφέρεται στο Φ.Α. ποιας ομάδας ήταν ) και δημιουργήθηκε σύρραξη . Ο διαιτητής έφυγε για τα αποδυτήρια απειλώντας με διακοπή. Μετά από 20 λεπτά περίπου και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα , το παιχνίδι συνεχίστηκε για ένα λεπτό και έληξε κανονικά..

Τα δυο τέρματα του Μαύρου Αετού σημείωσε ο Θεολόγου 22′, 37’΄.Οι φιλοξενούμενοι που μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Δημητρίου στο 35′.

Μ. ΑΕΤΟΣ: Μπογράκος, Γαρυφαλλίδης, Κατωπόδης, Πέρρος, Τζίτζηρας, Μηλιός ( 69′ λ.Τρ Παπαδάκης) Σαραντάκος, Ευσατθίου( 50′ Καρέντζι) Χρηστίδης( 62΄Βούλγαρης) Θεολόγου Παπαλεξάνδρου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Ζερβάκος, Αντωνίου, Κοντογιαννόπουλος, Καραδήμας, Χρηστάκης, Κατσακούλας( 65′ Στρίγγος) Αργυρόπουλος, Θεόφιλος, Νικολόπουλος, Περάμαντζης( 26′ λ.Τρ Δημητρίου) Αγοργιανίτης) .

Ρεπορτάζ: Αντώνης Δαρζέντας

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply