Connect with us

7ος Όμιλος

Σώθηκε η Θύελλα Καμαρίου παρά την ήττα από τον Ηλυσιακό

Published

on

Οριστικά στην Γ΄Εθνική θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά η Θύελλα Καμαρίου καθώς μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηλυσιακό, μένοντας στους 26 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Χαραυγιακό, αλλά η ομάδα της Σαντορίνης υπερτερεί έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά και καλύτερη επιθετική γραμμή.


SGGFSDGSDGSD_bedf5.jpg

Στον αγώνα που έληξε πριν λίγο στο γήπεδο του Ζωγράφου, πρωταγωνιστής ήταν τα νεύρα και η ένταση, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας απέναντι της μία ομάδα που ήθελε να τελειώσει τη χρονιά με νίκη για να επισφραγίσει έτσι την καλή αγωνιστική σεζόν.

Οι φάσεις λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 49΄μετά από αδράνεια στην άμυνα των ”Καμαριανών” και κοντινό πλασέ του Μάλτσι.

Η Θύελλα απείλησε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με σουτ του Σημιστσή και του Μάκο, ενώ ο Ηλυσιακός θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στο 78΄, αλλά ο Κατσίβελας αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Διαιτητική τριάδα: Ματσούκας, Οικονόμου, Πλακάς

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσαγκαρούλης): Μιχέλης, Μέξης, Πιπίνης, Κατσίβελας, Τσίτσαρης, Ανανατίδης, Λαμπρόπουλος (63΄Κοντοπίδης), Μπουσινάκης, Κονδύλης (58΄Γκέζος), Μάλτσι, Σεράνι (82΄Μουσταφίδης).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Σπανός (58΄Γιαννής), Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάκο, Δαβιλάς (51΄Ζανελάρι)

Η τελική βαθμολογία

TELIKISDGFSDASDFASDF_a9b93.jpg

viber_image_2019-04-14__16.21.33_be7c8.jpg