Connect with us

7ος Όμιλος

Σώθηκε η Καλλιθέα

Published

on

Με ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Καλλιθέα έκλεισε η τρίτη συνεχόμενη χρονιά του Πανθηραϊκού στη Γ΄Εθνική.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Η ομάδα της Σαντορίνης που παρέμεινε στο γκρουπ των ισχυρών και σε διαρκεί επαφή με τη 2η θέση που οδηγούσε στα μπαράζ μόνο καλά αποκόμισε από την εφετινή σεζόν που ήταν η πιο παραγωγική για την επίθεση της, πετυχαίνοντας 28 τέρματα.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στατιστικό για τον Πανθηραϊκό, είναι ότι μετά και το σημερινό αποτέλεσμα συμπληρώνει 17 μήνες χωρίς να ηττηθεί στην έδρα του, αφού η τελευταία ήττα στη Σαντορίνη είχε σημειωθεί στις 10/12/2017 με αντίπαλο τον Παναργειακό.

Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός υπερίσχυσε κατά κράτος της Καλλιθέας, η οποία προηγήθηκε στο 29΄με ένα τυχερό τέρμα, αλλά από εκεί και πέρα περιορίστηκε σε ένα παθητικό παιχνίδι, δεδομένου ότι ήθελε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα που θα την κρατούσε στην κατηγορία.

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός κυριάρχησε και αν ήταν πιο τυχερός στην τελική προσπάθεια, σίγουρα θα μπορούσε εκτός του τέρματος της ισοφάρισης να είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ.

Η ροή του αγώνα:

29΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ… Ο Χαρίτος σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να γλιστρά μέσα από τα χέρια του Διαμαντής και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

31΄Φωνάζει ο Πανθηραϊκός σε φάση του Μάνιας για χέρι του Σεζάι

44΄Κόντι σουτ με υπερένταση σε κόρνερ ο Τζιφνιέσκι

61΄Υποψία για χέρι του Χαρίτου

63΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ… Ο Τσίγκρος με πανέμορφο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα

66΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό, όπου ο Παληγεώργος σούταρε και ο Τζιφνιέσκι απόκρουσε σε άουτ

Διαιτητική τριάδα: Ντάουλας, Καραθανάσης, Γουρνιάς

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Χουζούρης, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Κόντι (90΄Πολυκρέτης), Κονσταντίνοφ (77΄Μπουρούς), Γαϊδαρτζής, Μάνιας (92’ Αγοραστός), Λαμπρόπουλος, Λούκα.

Καλλιθέα (Νίκος Παντελής): Τζιφνιέσκι, Μαργαρώνης, Σεζάι, Τσώνης, Κώστας, Μακρυγιάννης (95΄Βασιλειάδης), Χαρίτος, Κρεββατάς, Μπέλλης (90΄ Γκρόσιος), Βουκελάτος (63΄Αμαραντίδης), Καλημέρης