Connect with us

7ος Όμιλος

Τέλος ο Γιώρας από το Αιγάλεω

Published

on

Τρία χρόνια στην ομάδα του Αιγάλεω προσέφερε πολλά. Δυο ανόδους πανηγύρισε με το Σίτι, μια στο τοπικό και μια στην Γ’ Εθνική και μια 2η θέση πίσω από τον Ηρόδοτο.

Αρκετοί που πέρασαν από τη θέση του προσπάθησαν να τα πετύχουν όμως λίγοι ήταν εκείνοι.Ο λόγος για τον τερματοφύλακα, Γιάννη Γιώρα που αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα.

Ο άσος με καταγωγή από την Έδεσσα αποχώρησε από τους “μπλε” και ήδη θα πρέπει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Γιώρας, που χαρακτηρίζεται σε ώριμη ηλικία για τερματοφύλακα, θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή προερχόμενος από τρεις ιδανικές σεζόν όπου πραγματοποίησε μεγάλα ματς.

Αλησμόνητο θα μείνει σε πολλούς η εμφάνιση απέναντι στον Χαραυγιακό στο μπαράζ ανόδου που ήταν ίσως ο κορυφαίος του αγώνα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώρας έχει περάσει από Εδεσσαϊκό, ΑΕ Χαλανδρίου, ΑΕ Ηρακλείου όπου κατέκτησε τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και τον ιστορικό Φονεα.

Ο ίδιος ωστόσο με δήλωση του ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε λέγοντας: “Ευχαριστώ τους προπονητής και τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και κυρίως στον Χρήστο Αποστολίδη. Εύχομαι στο σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.