Connect with us

slideshow

Τέλος ο Λυκερίδης από την Χαραυγή. Ανέλαβε ο Ν. Παραράς

Η αγωνιστική κρίση στην ομάδα έφερε την αλλαγή προπονητή

Published

on

Αλλαγή σελίδας στη Χαραυγή μετά το νέο «στραβοπάτημα» με τον Αχιλλέα στον Κορυδαλλό. Η συνεργασία με τον Μιχάλη Λυκερίδη λύθηκε κοινή συναινέσει . Οι δυο πλευρές αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους .

«Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής  . Μήπως και αλλάξει το κλίμα. Ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν φταίει αυτός» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Πτερνέας και πρόσθεσε:

« Ο Μιχάλης ήταν ο καλύτερος και ο πιο αποδοτικός  προπονητής στην ιστορία της Χαραυγής. Τον ευχαριστούμε θερμά για την τεράσται προσφορά του».

*Νέος τεχνικός ανέλαβε ήδη ο Νίκος Παραράς που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στην Ηλιούπολη, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Μανδραϊκό , Ακράτητο .Όμως η σπουδαία δουλειά που έκανε πέρυσι στην Ελλάδα Ποντίων με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στο Περιφερειακό ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο ικανός προπονητής μας είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος που ήλθα στην Χαραυγή και θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω να τερματίσει πρώτη. Είμαστε πρώτοι και εκεί θα πρέπει να παραμείνουμε . Από μας και μόνο θα εξαρτηθεί αν θα τα καταφέρουμε»

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply