Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Σηφάκης από τον Ηλυσιακό

Published

on

Παρελθόν από τον Ηλυσιακό αποτελεί ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο από του Ζωγράφου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κιτρινόμαυροι πάντως ευχαρίστησαν τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία ενώ ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη. Η διοίκηση του Ηλυσιακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Μιχάλη για την προσφορά του, το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στον ενάμιση χρόνο παραμονής του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Αμέσως μετά το διαζύγιο ο Μιχάλης Σηφάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε τονίζοντας:
Δυστυxώς δεν θα συνεχίσω να υπηρετώ έναν από τους πλέον αγαπημένους μου συλλόγους. Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού Διονύση Λιονάκη, όλους τους προπονητές που δουλέψαμε μαζί αλλά και όλους όσους είναι καθημερινά κοντά στους παίχτες. Σαν παίχτης του Ηλυσιακού είχα τη χαρά να γνωρίσω μερικούς από τους καλύτερους χαρακτήρες ποδοσφαιριστών που έχω συναντήσει, και τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία.

Ο σημαντικότερος λόγος που η ομάδα είχε αυτές τις καλές πορείες τα τελευταία χρόνια αλλά και το ότι πάντα καταφέρνει να ξεπερνάει τις δυσκολίες, είναι το εξαιρετικά οικογενειακό κλίμα το οποίο τροφοδοτείται από τα πάρα πολύ καλά παιδιά που έχει η ομάδα στο ρόστερ της και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Νιώθω απίστευτα τυχερός, ευγνώμων και ήταν τεράστια τιμή μου που δούλεψα με τον κ. Σαργκάνη. Στα 35 μου χρόνια, κατάφερε να μου δώσει σημαντικά κίνητρα και μια από τις καλύτερες αγωνιστικές μου χρονιές την οφείλω σε εκείνον και μακάρι να με αξιώσει ο θεός να ξαναδουλέψω μαζί του πριν σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κ. Παναγιώτη Οικονόμου για τις ατελείωτες ώρες προπόνηση και την συμπαράσταση και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Ηλία Μίσσα.

Κλείνοντας θέλω να πω το μεγαλύτερο και πιο ειλικρινές ευχαριστώ μου, στον κόσμο του Ηλυσιακού για την αγάπη που μου έδειξε απλόχερα, το χειροκρότημα αλλά και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Με κάνατε όχι μόνο πλουσιότερο αθλητή αλλά και άνθρωπο. Ήταν τιμή μου να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο με τέτοιους φιλάθλους.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Σηφάκης