Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τίμησε τον Νίκο Ακριτίδη στο πρώτο της φιλικό η Χαραυγή

Published

on

Σε ένα αρκετά βαρύ κλίμα, η Χαραυγή χθες έδωσε το πρώτο της φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Όμως το μυαλό όλων ήταν στον Νίκο Ακριτίδη, έναν άνθρωπο που ήταν πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα, υπηρετώντας την από πολλά πόστα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης παίκτες της ομάδας τοποθέτησαν λουλούδια στις κερκίδες του γηπέδου, καθώς και μια φανέλα της Χαραυγής, στο σημείο που συνήθως ο εκλιπών παρακολουθούσε τα παιχνίδια του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά επικράτησε με 5-0 του Νέου Ικονίου, δείχνοντας για την εποχή αρκετά καλά στοιχεία. Τα γκολ σημείωσαν οι Φασιλής(2), Ηλιόπουλος, Παλαντέσκου και Μερντά.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο έμπειρους κόουτς δήλωσε τα εξής:

“Η ομάδα έβγαλε πράγματα τα οποία τα έχουμε δουλέψει βέβαια είναι πολύ νωρίς για να έχουμε συμπεράσματα όμορφη ομάδα έβγαλε κάποια πράγματα που δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα μέσα από πολλές συνεργασίες και αυτοματισμούς να φτάσουμε στο 5-0. Σε γενικές γραμμές βγήκαν πράγματα από αυτά που ζητάω. Είναι νωρίς για συμπεράσματα μιας και ήμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Θέλουμε δουλειά για να πετύχουμε την καλή παρουσία που θέλουμε”.