Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ταλέντο του Ίκαρου Καλλιθέας στον Αστέρα Τρίπολης

Published

on

Τους “καρπούς” από τη μεταξύ τους συνεργασία ξεκίνησαν να απολαμβάνουν Ίκαρος Καλλιθέας και Αστέρας Τρίπολης. Οι Τζιτζιφιώτες ήρθαν σε σπουδαίο deal με τους Αρκάδες, καθώς η ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ απέκτησε τον Σταύρο Αγγέλου, ένα από τα καλύτερα ταλέντα του συλλόγου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας.
“Το δεύτερο βήμα, μετά την κοινή υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας, της συνεργασίας του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ επιτευχθεί. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ μετεγγραφει από τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ παρόλο που είναι γεννημένος το 2007 είχε αρκετές συμμετοχές με την αντρική ομάδα, δοκιμάστηκε από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ και τελικά κατάφερε να ενταχθεί στη δύναμη του. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ πρόκειται να αναλάβει όλα τα έξοδα της σίτισης αλλά και της διαμονής του αθλητή.
Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του αθλητή αλλά και του προέδρου του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , Ιωάννη Περλορέντζου, η συγκεκριμένη μετακίνηση αφού πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του.
Η συγκεκριμένη μετακίνηση πρόκειται επίσης για ένα από τα πολλά ευεργετήματα που θα έχουν οι ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ από την συνεργασία του με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ αφού πέραν των άλλων θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος μεταξύ των δύο ομάδων για αξιολόγηση από μεριάς του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ οποινδήποτε βαθλητών ξεχωρίζουν από την ακαδημία του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Ο πρόεδρος του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ιωάννης Περλορέντζος θα ήθελε να ευχηθεί στον αθλητή μας Σταύρο Αγγέλου καλή σταδιοδρομία με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες όπως επίσης και να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο του ΑΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩ Γ. Μποροβήλο, όπως επίσης και τον Διευθυντή Ακαδημιών, Χ. Νικολαου, αλλά και όλο το οικοδόμημα των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ”.