Connect with us

4ος Όμιλος

Ταλαιπωρία για τον ΟΦΗ

Published

on

Σε μεγάλη ταλαιπωρία εξελίχθηκε για τον ΟΦΗ το παιχνίδι της Τετάρτης με το Ρούβα στη Γέργερη, καθώς λόγω ομίχλης και έλλειψης ορατότητας το παιχνίδι διεκόπη απο το διαιτητή στο 10ο λεπτό και θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΗ. Να σημειωθεί ότι η αποστολή τυ ΟΦΗ αναχώρησε άρον-άρον από το γήπεδο της Γέργερης , με προορισμό το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να γίνει προπόνηση, καθώς ο ΟΦΗ έχει μπροστά του την Κυριακή την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Εθνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Να σημειωθεί ότι πριν διακοπεί το παιχνίδι Ρούβας-ΟΦΗ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 6’ με τον Ξενικάκη. Ο διαιτητής Κρασαγάκης στο 10’ όμως αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, που δεν έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει.
H αναμέτρηση θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΗ, από το σημείο που διεκόπη και με το ίδιο φύλλο αγώνα.
Συνθέσεις:

Ρούβας: Χωματάς, Συντιχάκης, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, Μερτίρι, Ντούμος, Αμπνουραχμάνι, Μυλωνάς, Καστελιανάκης, Οικονομόπουλος.
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Κοιλιάρας Δαμιανάκης, Ραπτάκης, Κιάσσος, Κουσίδης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Πόποβιτς, Μαρτσάκης.