Connect with us

7ος Όμιλος

Ταμυναϊκός-Αιολικός 1-1

Published

on

Στην αναμέτρηση που έγινε χθες στο γήπεδο Αλιβερίου, οι δύο ομάδες που βρίσκονταν αντιμέτωπες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για τους ίδιους λόγους. Τελικά, Ταμυναϊκός και Αιολικός έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που δεν προσφέρει ακριβώς αυτό που θα ήθελαν, στην προσπάθεια που κάνουν φέτος στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου για αποφυγή του υποβιβασμού. Σαφώς πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους πρωταθλητές Εύβοιας, που έμειναν «κολλημένοι» στην τελευταία θέση, χάνοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να πλησιάσουν τις θέσεις της σωτηρίας. Ικανοποιημένοι, όμως, δεν μπορούν να αισθάνονται ούτε στη Μυτιλήνη, αν σκεφτεί κανείς πως οι νησιώτες θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν φτάσει στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Ραμπαβίλα, όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος, αρχικά έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα είχαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Κουτσούμπας έφερε το ματς στα ίσια, για να ακολουθήσει ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους κυανόλευκους. Στο 79′ πλάσαρε προς την εστία και έτρεξε να πανηγυρίσει, ωστόσο οι αμυνόμενοι του Ταμυναϊκού έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, στο 83′ οι γηπεδούχοι απομάκρυναν πάλι πάνω από τη γραμμή, στο επόμενο λεπτό ο Λαμπράκης είχε φάουλ και στις καθυστερήσεις οι παίκτες του Αιολικού είχαν νέα μεγάλη στιγμή για γκολ!

Διαιτητές: Αλιάγας, Πλάκας-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Πιλάτης, Καρράς (88′ Γιαννακόπουλος), Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου, Κώτσης, Αντμίρ Ζάχι, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Κούρτης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός (76′ Καδής), Νυφαδόπουλος (46′ Καπταγιάννης), Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπηντήρης, Λαλλάς (61′ Παπαδόπουλος), Διακορώνας (68′ Κουτσούμπας), Παλαμουτσής, Μπουρούς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply