Connect with us

4ος Όμιλος

Τα βρήκαν αλλά…φεύγουν (;)

Published

on

Εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις της Προοδευτικής με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Παπανικόλα και Νίκο Μπέλερη . Οι δυο παίκτες που αρχικά ήταν ανεπιθύμητοι,   έδωσαν εξηγήσεις για τις κινήσεις τους και ζήτησαν συγνώμη.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που είχαν με τα την συνάντηση τους με τον κ. Κατσαρό :

« Δεν τηρήσαμε τη συμφωνία που είχαμε κάνει με την διοίκηση μέσα στα χρονικά περιθώρια  που μας είχε δώσει  και μιλήσαμε με άλλη ομάδα . Ζητάμε συγνώμη τόσο από τους κυρίους Κατσαρό και Λεμονή όσο και από τον κόσμο της Προοδευτικής».

Ωστόσο η δήλωση αυτή μπορεί να ηρεμεί την κατάσταση , αλλά οι δυο παίκτες δεν φαίνεται να παραμένουν στην ομάδα , αφού όπως λέγεται είναι κοντά σε σύλλογο Β’ Εθνικής . Πολλά όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες …

*Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι αποχωρεί από την ομάδα , ενδέχεται να παραμείνει . Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γιακούπι ο οποίος ανακοίνωσε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Προοδευτική . Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

*Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο . Χθες βράδυ η διοίκηση είχε συνάντηση με το προπονητικό τιμ και συζήτησαν για το θέμα της προετοιμασίας , τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθούν οι αθλητές .