Connect with us

slideshow

Τα διαρκείας η δύναμη του Ιωνικού

Published

on

Ο Ιωνικός Α.Ο γυρίζει σελίδα στην ένδοξη ιστορία του και με τη Διοικούσα Επιτροπή τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές ξεκινά με στόχο την επάνοδο του στη Super League. Καταλύτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο κόσμος ο οποίος καλείται σε αυτό το νέο ξεκίνημα να δώσει την ώθηση στην ομάδα και να γίνει ο 12ος παίκτης της ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

 

Συναισθανόμενη τις δυσκολίες των καιρών , η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2013-2014 σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει στο Δημοτικό της Νεάπολης και οικογενειακή-μαθητική εξέδρα για δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων.

 

Με βασικό σύνθημα Σμύρνη, Πόντος , Μανη , στη ΝΙκαια σεργιάνι , Ιωνικαρα αγάπη μου κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Ιωνικού.

 

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν και είναι προς διάθεση 1300 κάρτες διαρκείας των 50 ευρώ για τις θύρες 1,2,3, και 6 και 200 κάρτες VIP των 100 ευρω για τη θύρα 5. Η θύρα 4, ειδικά διαμορφωμένη, διατίθεται σε οικογένειες και μαθητές για τη δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων.

 

Το ενδιαφέρον των φίλων του Ιωνικού είναι ήδη αυξημένο λόγω της μετεγγραφικής ενίσχυσης αλλά και των υψηλών στόχων που εχει θέσει η ομάδα της Νίκαιας. Δεν αποκλείεται αν επιτευχθεί ο στόχος της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,να επισπευθεί η απόκτηση παίκτη που όχι μόνο θα προκαλέσει αίσθηση, αλλά και θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται σε διαρκή επαφή με ομάδες Α, Β και Γ Εθνικής προκειμένου να κλείσει τα φιλικά προετοιμασίας . Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο να βρεθούν ιδιαίτερα ισχυροί αντίπαλοι προκειμένου να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

 

Δείπνο παλαιμάχων

 

Στο πλαίσιο της συσφυξης των σχέσεων και των οικογενειακών δεσμών με τη ζωντανή ιστορία του Ιωνικού, ο προεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν τους παλαίμαχους του συλλόγου σε δείπνο που θα παρατεθεί την Τετάρτη 24/7/2013 στις 21.00 στην ταβέρνα “Μιχάλης” στη Νίκαια (οδός Κύπρου κ Ρεδαιστού).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply