Connect with us

slideshow

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Εθνικός

Λύγισε με 2-1 τον Αργοναύτη, που στο τέλος πήγε να “κλέψει” την ισοπαλία

Published

on

Λαχτάρισε ο Εθνικός Πειραιά στο τέλος, καθώς νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Αργοναύτη, που λίγο κόντεψε να πάρει το «χ» και να σπάσει το νικηφόρο σερί των «κυανόλευκων». Πάνω από 1000 άτομα παρευρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο του Ρέντη για να παρακολουθήσουν αυτή την ιστορική αναμέτρηση δύο ομάδων που είχαν να συναντηθούν από το 1958.

Οι Πειραιώτες που ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Παυλόπουλου(26’) και Μιχαήλ(57’). Όσο περνούσαν τα λεπτά όμως οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη χαλάρωσαν και έδωσαν το δικαίωμα στον Αργοναύτη να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Χατζημαρινάκης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 84’ σε σουτ εξ’ επαφής του Τζια, για να έρθει στο 92’ το γκολ από τους «κίτρινους» με τον Ελκάντι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η εστία των «κυανόλευακων» απειλήθηκε και πάλι, όμως το αδύναμο πλασέ του Λιάρου δεν ανησύχησε τον Χατζημαρινάκη και ο Εθνικός πανηγύρισε το πέμπτο του συνεχόμενο «τρίποντο» σε ισάριθμους αγώνες.

Καλός ο διαιτητής Καρυοφύλλης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καραμαλίγκας, Ιγγλέσης(57’ Λιάρος), Σαλκετζής, Τζιάς, Νερσεσιάν, Παπαφακλής, Κεμεντζετζίδης, Παπαφώτης(72’ Ράμος), Δερμάτης(79’ Μαγγασιάνος), Νίκανδρος, Ελκάντι.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος(58’ Γαλάνης), Μπαλαλής, Παπαϊωάννου, Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος, Μιχαήλ, Παυλόπουλος(46’ Σαλίμπασα), Νικολής(74’ Μηνόγιαννης), Αθανασόπουλος.

 

Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply