Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τα εύκολα, δύσκολα ο Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

Στην Χωράφα, ο Γ.Σ. Καισαριανής φιλοξενήθηκε από την Τόλμη Περιστερίου και παρά τις χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση με το ισχνό 1-0. Στο δεύτερο γύρο τώρα, αντίπαλος θα είναι η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης που απέκλεισε τον συμπολίτη του Γ.Σ., Εθνικό Αστέρα. Όσον αφορά την αναμέτρηση του Περιστερίου, ο Γεωργαντζέλης έδειξε τον δρόμο στο 25′ με ωραίο σουτ στο ‘Γ’, όμως οι συμπαίκτες του δεν τον μιμήθηκαν και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερη έκταση του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός των ‘κιτρινόμαυρων’, Αργύρης Παπακώστας περίμενε καλύτερα τελειώματα και γκολ για το συγκρότημα του αλλά το 1-0 παρέμεινε και στο 88′ από την ωραία λόμπα του Κοκοσούλη που προσπάθησε να κρεμάσει τον εξερχόμενο Παγογιάννη.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Στάικος, Νικολάου.

Τόλμη: Παγογιάννης, Πρεβεζιάνος, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Βασίλογλου, Καλογεράκης (80′ Καπέλος), Παπαγιαννόπουλος (61′ Ρίζος), Βερεντζιώτης (61′ Κολιόπουλος), Σπυρής, Χουλιάρας, Ζαπυράκης.

Καισαριανή: Καψάλης, Αγγελόπουλος, Ορφανός (46′ Χελιώτης), Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης, Κραψίτης, Βενέτης, Γεωργαντζέλης, Αρναρέλλης (75′ Κοκοσούλης), Μαυρίδης Κ . (62′ Κολοκυθάς).