Connect with us

slideshow

Τα κατάφερε η Ειρήνη Πετρούπολης και περιμένει!

Επικράτησε των Βριλησσίων με 3-2 στην παράταση σε ματς «γραν γκινιόλ» και περιμένει «δώρο» σήμερα από τη Νέα Ιωνία για να «σφραγίσει» την παραμονή

Published

on

Συγκλονιστικό ήταν το ματς που διεξήχθη χτες το απόγευμα στο γήπεδο Μεταμόρφωσης Λυκόβρυσης εκεί όπου η Ειρήνη Πετρούπολης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μπαράζ παραμονής για τη Β’ ΕΠΣΑ επικρατώντας των Βριλησσίων στην παράταση με 3-2, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο! Έτσι, αν τελικά παραμείνει στη Γ’ Εθνική η Νέα Ιωνία, κάτι που θα το γνωρίζουμε σήμερα, τότε θα πανηγυρίσει και αυτή με τη σειρά της την παραμονή της στην κατηγορία! Άτυχα στάθηκαν τελικά τα Βριλήσσια, που απέδειξαν ότι άξιζαν την παραμονή, όμως «πληρώνουν» την αναδιάρθρωση στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τον αγώνα, η ομάδα των Βριλησσίων ευτύχησε να βρεθεί από νωρίς μπροστά στο σκορ και συγκεκριμένα στο 12′, όταν μετά το σουτ του Ντέντια ο Συρίγος δεν μπλόκαρε σταθερά και ο Σιούτης στην επαναφορά με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Ειρήνη προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως αλλά το σουτ του Σερέτη εξ επαφής στο 14′ μπλόκαρε δύσκολα ο Κουγιανός. Στη συνέχεια η ομάδα της Πετρούπολης ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε τελικά στο 28′, όπου μετά το τραγικό λάθος του Κουγιανού ο Λάμπρου από κοντά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 44′ ήρθε και το 2-1 υπέρ της Ειρήνης, όπου μετά το φάουλ του Κατσίπη ο Χαρισάκης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους».

«Ψυχρολουσία» στο 90′

Στο δεύτερο μέρος η Ειρήνη είχε τον έλεγχο της συνάντησης και μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να «κλειδώσει» το ματς, όμως ο Αλειφτήρας με κεφαλιά στο 67′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στα τελευταία 15′ όμως τα Βριλήσσια πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν τελικά στο 90′, όπου ο Σταυρόπουλος από κοντά εκμεταλλεύτηκε άψογα τη σέντρα του Σιούτη για το 2-2. Στο 90’+3′ ο Σερέτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και η πλάστιγγα έδειχνε να γέρνει υπέρ των Βριλησσίων.

«Χρυσός» σκόρερ ο Μουρίκης

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Πετρούπολης αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο το ματς ήταν ισορροπημένο στην παράταση. Παρόλα αυτά η καλύτερη ευκαιρία του ημιώρου ανήκε στον σύλλογο των βορείων προαστίων, όπου ο Σταυρόπουλος με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 101′ έστειλε την μπάλα πάνω στον Συρίγο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Τελικά η Ειρήνη, αν και με παίκτη λιγότερο βρήκε το σθένος για να πετύχει το τρίτο γκολ και να πάρει τη σπουδαία νίκη στο 116′, όταν μετά τη σέντρα του Παπαδόπουλου ο Μουρίκης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του. Πλέον όλη η Ειρήνη Πετρούπολης «κρέμεται» από τα πόδια των παικτών της Νέας Ιωνίας για να παραμείνουν στη Β’ ΕΠΣΑ! Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου (άριστος) και βοηθοί του οι Αργυρός και Σαμοΐλης (άριστοι).

ΕΙΡΗΝΗ: Συρίγος, Μπίτζας (76′ λ. τρ. Δαρδαμάνης), Κούλα, Σκεπετάρης, Χαρισάκης, Μουρίκης, Βαφειάδης, Κοτσαμπάς (63′ Αλειφτήρας), Λάμπρου (82′ Παπαδόπουλος), Κατσίπης, Σερέτης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Κουγιανός, Κιρκιλής, Δημητρέλος (36′ λ. τρ. Σταυρόπουλος), Βάνγγερ, Γκρέκος, Αραμπατζής, Σιούτης, Κλάδης (56′ λ. τρ. Ζούγουλος), Πρόντα, Ντέντια, Μακρυπίδης (68′ Σταυρακάκης).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: :Ώρα για σπορ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply