Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα παραλειπόμενα της κλήρωσης

Published

on

Με αρκετό ενδιαφέρον κύλησε η σημερινή κλήρωση της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Αγγελος Νικόπουλος, ο Διευθυντής της ΕΠΣΑ Δημήτρης Στεφανίδης, οι σύμβουλοι της ΕΠΣΑ Μάκης Λιβιτσάνος, Γιάννης Ρούσσος, Φραγκίσκος Δεκαβάλλας, και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού Τάσος Κουνδουρόπουλος, ενώ την ηλεκτρονική επιμέλεια είχε ο όπως πάντα άψογος Τάσος Ράντος.

Τηρήθηκαν ευλαβικά τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, με χαρακτηριστικό πως δεν επετράπη η είσοδος σε όσους δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πιστοποιητικά ή τεστ). Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων, ενώ το παρών έδωσε και η ιστοσελίδα μας stoplekto.gr. Εκπροσωπήθηκαν επίσης Soccerlive, Abola και ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Παναγιώτης Δημητρίου, που αρχικά καλωσόρισε τα σωματεία και τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της φετιν’ής περιόδου. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως για πρώτη φορά μετά το 1976 θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με 4 ομίλους λόγω των συνθηκών. Κάλεσε τις ομ’άδες να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο, στεκόμενος ιδιαίτερα στην υποχρέωση ύπαρξης απινιδωτή στα γήπεδα. Αναφέρθηκε επίσης σε διαιτησία, εισιτήρια, πειθαρχικό έλεγχο, ενώ και πάλι επέστησε την προσοχή στο θέμα της έγκαιρης τακτοποίησης του θέματος των δελτίων.

Στη συνέχεια ο Αγγελος Νικόπουλος καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του τα σωματεία και τους παρόντες, και στη συνέχεια ανέλυσε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά..

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους, 2 με 11 (1ος και 2ος) και δύο με 10 ομάδες (3ος και 4ος). Οι όμιλοι των 11 θα ξεκινήσουν στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτοί των 10 μια εβδομάδα αργότερα. Οι πρώτοι κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες (όλοι εναντίον όλων), και οι δύο πρώτοι θα πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική. Θα υποβιβαστούν συνολικά 14 ομάδες (4 από 1ο και 2ο όμιλο και 3 από 3ο και 4ο), αριθμός που ενδέχεται να μεταβληθεί ανάλογα με την εξέλιξη των μπαράζ ανόδου, αλλά και από το αν θα υποβιβαστούν από την Γ΄Εθνική ομάδες της Αθήνας.

Η λήξη του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε για τις 6 Μαρτίου, ενώ τα μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών θα ολοκληρωθούν στις 18 Απριλίου.

Σε άλλο άρθρο θα αναφερθούμε στο κομμάτι της κλήρωσης και θα αναλύσουμε τους ομίλους.

Η ιστοσελίδα μας και ο υπογράφων προσωπικά ευχαριστούν τους ανθρώπους της ΕΠΣΑ και ιδιαίτερα τον Τάσο Κουνδουρόπουλο που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους του Τύπου έτσι ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.