Connect with us

slideshow

Τα πλέι οφ στη Γ’ Πειραιά

Γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

Published

on

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( πλέι οφ)

Ο Πανφαληρικός ανήλθε στη Β’ . 2-1 την Σπίθα .

Επιστροφή του Πανφαληρικού στην Β’ Κατηγορία . Μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 2-1 την Σπίθα που είχε εξασφαλίσει ήδη  την άνοδο από την περασμένη Τετάρτη.

Οι νικητές έπαιξαν ψυχωμένα και δυνατά προκειμένου να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.

Από το α’ μέρος κατάφεραν να σημειώσουν τα δυο τέρματα τους με τους Δαγκλή 12′ και Τσαλατσάνη 36′ . Ο τελευταίος είχε και δυο δοκάρια στο 28′ και στο 62′ ενώ δοκάρι είχε και ο Κατρακύλας στο 70′.

Οι Νικαιώτες μείωσαν στο 85′ με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Μόλακα και εκτέλεσε εύστοχα ο  Τσουμενής.

Άψογος ο διαιτητής Ανδρονικίδης .

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύρου, Δαγκλής , Φωτιάδης, Χαϊδάκης, Σπατιώτης, Μυστράς, Δαμίγος( 90′ Αλεξανδράκης), Γκίκα( 86′ Λιβέρης) , Τσαλατσάνης, Κόκκινος, Κατρακύλας

ΣΠΙΘΑ: Παπαδόπουλος, Κοντός( 46′ Νόκες) , Τσιμπλάκης, Μόλακας, Θεοχαρίδης( 41′ λ.Τρ Ίντρις) , Θεοδώρου, Ζώρζος, Τσουμενής, Καφαταρίδης , Κανταρίδης, Παλατιανός

Νέο Ικόνιο – Ολυμπιακός Κερατσινίου 2-2

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου που έληξε ισόπαλο 2-2 .

Οι Κερατσινιώτες που ήθελαν πάση θυσία το παιχνίδι ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Πανφαληρικού προηγήθηκαν στο 45′ με τον Φούντα  και πήραν το προβάδισμα στο 68′ με τον Μπαϊραμπά.

Η ισοφάριση ήλθε στο 85′ με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ορφανός σε χέρι αμυντικού και αμφισβήτησαν έντονα οι του Ολυμπιακού. Το εκτέλεσε ο Λιόσης γράφοντας το τελικό 2-2.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χάλαρης Σ., Σεργιανάι( 80′ Παναγιωτόπουλος) Ντόντα, Μπουτζαλής, , Κυριαζής Γ.( 76′ Κατραντζάς) , Χάλαρης Χ., Κουζίνης, Χονδρουδάκης Γ., Σιάνος, Λιόσης, Σαλάτας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Μουσελίνης, Χατζηνικολάου, Κοντραφούρης, Φούντας, Πατσάκης (  87΄Βεντούρης) Πολίτης, Σαλονικίδης ( 80′ λ.Τρ Τριανταφύλλου) Δελής, Μπουγατσιάς, Βαμβακάρης, Μπαϊραμπάς( 72 Κράλλης ).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανφαληρικός                    9

2. Σπίθα Νικαίας                     8

………….

3. Ολυμπιακός Κερατσινίου    5

4. Νέο Ικόνιο                           1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply