Connect with us

slideshow

Τα “φώναζε” η Ένωση Πειραιά…για το περιφερειακό και τους ομίλους

Published

on

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο της της 26.7.2012, εκτός των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της, συζήτησε και για την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 25.7.2012 να διεξαχθεί τελικά το νέο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής 2012-2013 με 12 ομάδες και με τη συμμετοχή όλων των ομάδων όλων των Ενώσεων που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. σημειώνει τα εξής:

Ο Πειραιάς δια του εκπροσώπου του κ. ΝΙΚ.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – τον οποίο συγχαίρει για την όλη επιχειρηματολογημένη θεσμικά απαρέκλητη στάση του – ως και δια του Προέδρου του και των αντιπροσωπειών του έδωσαν στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. έδωσαν εκ των προτέρων – μάχη απο θέση αρχών και απο θέση ποδοσφαιρικής – αγωνιστικής πρόβλεψης και ερμηνείας να μετατεθεί ο αρχικός σχεδιασμός του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-2013 και να ισχύσει αυτός που τελικά αποφασίστηκε απο το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 25.7.2012.

Έπρεπε δηλαδή να συμβούν όλα όσα συνέβησαν …, να ταλαιπωρηθούν τα σωματεία και να τραυματιστεί … το ποδόσφαιρο, για να αντιληφθεί το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., αυτή την αντικειμενική αναγκαιότητα, που έθεσε, εκ των προτέρων, ο Πειραιάς επιχειρηματολογημένα;

Ο Πειραιάς συνεχίζοντας απο θέση αρχών και παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή δικαίωσε τις προβλέψεις του που διοικητικά κατέθεσε – απο τις 11.5.2012 – πριν ακόμα ορισθούν οι όμιλοι των μπαράζ ανόδου – δεν ψήφισε την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 25.7.2012 – ούτε κινήθηκε και τώρα καιροσκοπικά.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και η εκάστοτε διοικητική στάση της σε κάθε θέμα για κάθε ποδοσφαιρικό τομέα, καθορίζεται με γνώμονα και προτεραιότητα– ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – και η αξιοπιστία του δημιουργώντας, έτσι μόνιμους δεσμούς με την κοινωνικότητα του για να προοδεύει, να κερδίζει την αναγνώριση και να εργάζεται, μέσω αυτών, για την μεθοδική ισόρροπη ανάπτυξη του.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται στα σωματεία μας ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΛΑΗΣ που ανέρχονται στο νέο Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2012-2013 – εφόσον κρίνουν να συμμετέχουν σ’ αυτό – ΚΑΛΗ! διαδρομή και αγωνιστική επιτυχία στους στόχους τους!

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. συμμετέχοντας και παρεμβαίνοντας στο εκάστοτε διοικητικό τοπίο της Ε.Π.Ο. θα εξακολουθεί να παλεύει με μέθοδο – καθαρότητα – διαφάνεια και σχέδιο υπέρ των δικαιωμάτων των σωματείων μας, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, προωθώντας την επιλογή της ισχυροποίησης του αθλήματος μας – μέσω της επιλογής της υποδομής –ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ – σε όλους τους τομείς και τις βαθμίδες του.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply