Connect with us

4ος Όμιλος

Τεγούσης: “Να αποκτήσουμε γρήγορα ταυτότητα σαν σύνολο” (video)

Published

on

Τα τελευταία χρόνια η Κηφισιά έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα στο δυναμικό της ωστόσο ο Θανάσης Τεγούσης με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια κάνει… τη διαφορά αφού για έκτη συνεχή σεζόν θα βρίσκεται στην ομάδα των βορείων προαστίων. Ο Αγρινιώτης άσος που έχει βρει… το λιμάνι του στον “κυανόλευκο” σύλλογο μαζί με τον Γιωργο Καρακώστα θα αποτελέσουν τους ηγέτες της νέας προσπάθειας που θα καταβάλει η Κηφισιά και ο ίδιος αναφερόμενος στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου αλλά και στη νέα χρονιά υποστήριξε

Ξεκίνημα για έκτη συνεχή χρονιά για εμένα στην Κηφισιά. Εύχομα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής. Είναι μια νέα σεζόν με πολλά διαφορετική πρόσωπα και ελπίζω να βρούμε γρήγορα την ταυτότητα μας και να πετύχουμε το στόχο μας’.

Για το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, ο αρχηγός των “κυανόλευκων” σχολίασε:
Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Έγιναν όντως κάποιες αλλαγές αλλά θα πρέπει να βρουμε γρηγορα την ομοιγοένεια μας και να πλασαρίστουμε σε υψηλότερη θέση σε σχέση με πέρυσι”

Σε ερώτηση εάν προβληματίζεται από το γεγονός ότι υποβιβάζονται οι μισές και πλέον ομάδες, ο Αγρινιώτης άσος είπε:

Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι και σίγουρα για να παραμείνουμε μια ομάδα στην κατηγορία πρέπει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Οπότε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο.