Connect with us

7ος Όμιλος

Τελος ο Βεζιρτζόγλου!

Published

on

Ηταν λίγο – πολύ αναμενόμενο, μετά τον ξαφνικό του αποκλεισμό από την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα του Αιολικού με τον Χαραυγιακό και τελικά η συνεργασία της ομάδας της Μυτιλήνης με τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου ολοκληρώνεται πρόωρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», ο έμπειρος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας και ο Απόστολος Στύλος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 18άδας στον αγώνα, με τον οποίο ξεκίνησε ο Β’ Γύρος του πρωταθλήματος.

Ο Βεζιρτζόγλου κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση και μετά την παρουσία του στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ουσιαστικά και ο ίδιος ο προπονητής του Αιολικού, απαντώντας έστω και λακωνικά σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Έτσι, η διοίκηση του Αιολικού βρίσκεται σε αναζήτηση και επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, πέραν της δεδομένης ενίσχυσης που θα υπάρξει στον άξονα, αφού παρά την απόκτηση του Τζόρνταν Ουεντραόγκο το ρόστερ χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, που ήταν η πρώτη χρονικά μεταγραφή του Αιολικού το φετινό καλοκαίρι, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιολικού σε 11 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας ακόμη 2 τέρματα.

sportlesvos.gr