Connect with us

4ος Όμιλος

Τερεζόπουλος: ”Θα εξαρτηθεί από εμας”

Published

on

Μετά τις δυο ήττες που μετράει στην έδρα της στα τελευταία παιχνίδια από Εργοτέλη και Προοδευτική, η Ρόδος θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στον μεθαυριανό αγώνα με τον Ερμή προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονη και να βελτιώσει τη θέση της στην καταταξη. Οι ‘πράσινοι’ που δείχνουν ότι αρχίζουν και αποκτούν ομοιογένεια μετά τις προσθήκες που έγιναν το Γενάρη θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισε από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο. Πάντως, για ακόμη μια αγωνιστική τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμανατίδη και του Μοσχάκη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, σε αντίθεση με τους Κουρούπη και Κωνσταντίνου που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ανδρίκου, με τον κ. Τερεζόπουλο να δηλώνει για το ερχόμενο ματς τα εξής:

Σίγουρα πάλι είμαστε σε μια φάση δύσκολη γιατί έχουμε σημειώσει δυο ήττες στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να νικήσουμε την ομάδα του Ερμή για να είμαστε καλύτερα σε ψυχολογία όσον αφορά τη συνέχεια’.

Ερωτηθείς που θα κριθεί η έκβαση του αγώνα, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε:

Θεωρώ ότι θα κριθεί στη συγκέντρωση των παικτών και στους ρόλους που θα έχουν οι παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα εξαρτηθεί σε γενικές γραμμές από τη δική μας απόδοση η έκβαση του αγώνα. Εάν έχουμε αυτά τα στοιχεία νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε’.