Connect with us

slideshow

Τεσσάρα ο Άρης Χολαργού

Published

on

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Άρης Χολαργού στο πρώτο επίσημο ματς για τη νέα χρονιά καθώς επικράτησε για την διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με 4-0 του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δυο φορές βρήκε δίχτυα ο Μπίλης ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 21′ είχε ανοίξει το σκορ ο Ιωαννίδης. Στο 62′ αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Λίσγαρης και κάπου εκεί η πρόκριση τελείωσε. Στο 69′ ο Απόλλων θα μπορούσε να είχε μειώσει στο σκορ όμως ο Γκρέμο αστόχησε από τα έντεκα βήματα με τον Κάτσικα να αποκρούει τη μπάλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87′ ο Οικονομόπουλος.

Διαιτητές: Νικολάου, Αθανασόπουλος-Πανούλας

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Χαρισάνος (50′ Μαρέντης), Αρτσανός, Παπαγιαννόπουλος, Παναγιώτου, Φελέκης, Λισγάρης, Παπουτσής, Δημαλέξης (46′ Γκάνιας), Ισμέρης (46′ Παππάς), Γκρέμο, Κανδεράκης

ΑΡΗΣ: Κάτσικας, Κρινής, Ντρούκας, Ψάλλας, Καραβοκύρης, Παναγόπουλος (62′ Παπαδόπουλος), Ιωαννίδης, Μπίλης (50′ Τσίτσος), Οικονομόπουλος, Τσίρος, Καραθανάσης (84′ Φλοκιώτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply