Connect with us

4ος Όμιλος

Τζέμης: Περήφανος για την ομάδα της καρδιάς μου!

Published

on

Το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Άγιο Ιερόθεο αφού τόσο εκείνος όσο και ο αείμνηστος πατέρας του, Θωμάς, από μωρά παιδιά, όταν και άρχισαν να περπατούν, το πρώτο γήπεδο της Χωράφας αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι τους, ξοδεύοντας αρκετή ώρα από το πολύτιμο χρόνο τους για την… αγάπη τους. Η οικογένεια Τζέμη έχει ταυτίσει το όνομα της με την κιτρινόμαυρη ομάδα των δυτικών προαστίων η οποία χθες ουσιαστικά σφράγισε τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά την ισοπαλία κόντρα στην Προοδευτική. Ο φροντιστής του συλλόγου, Θέμης Τζέμης που αγωνίστηκε από ηλικία 5 χρονών μέχρι τα 22 στην ομάδα, τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί δίπλα στους πρωταθλητές του 2ου ομίλου τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τα πάντα γύρω από τον Άγιο Ιερόθεο. Ο ίδιος, πάντα ευγενικός, δεν αρνήθηκε να περιγράψει τα συναισθήματα του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Μετά από μια κουραστική σεζόν με μεγάλες στιγμές χαρά, εχθές ολοκληρώθηκε η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου μας. Για να συμβεί βέβαια αυτό, όλοι δώσαμε όλη μας τη ψυχική μας δύναμη αλλά και τη σωματική μας. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους φιλάθλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσαν τα πάντα για τον Άγιο Ιερόθεο και μάτωσαν τη φανέλα, και όλοι μαζί έπαιξαν ρόλο ώστε να γραφτεί η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Ρούσσου και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ρούμπα καθώς και την υπολοιπη διοίκηση που με τις ενέργειες τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, με αποτέλεσμα να αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα της καρδιάς μου.

Τη σημερινή επιτυχία που αποτελεί τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, την αφιερώνω στον άνθρωπο που μου έμαθε τι σημαίνει ‘Άγιος Ιερόθεος’. Πατέρα Σε ευχαριστώ πολύ