Connect with us

4ος Όμιλος

Τζανής: Μόνο για 90′ αντίπαλος με τον ΠΟΑ

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που γαλουχήθηκε και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του ΠΟΑ όμως η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο Μηνάς Τζανής να τεθεί αντιμέτωπος με το σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Την Κυριακή, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη θα βρεθεί στο Ατσαλένιο αυτή τη φορά ως αντίπαλος του προσφυγικού συλλόγου και θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τη νίκη με την ομάδα του ώστε να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.

Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά τα στοιχεία που διέπουν αυτές της αναμετρήσεις έχοντας παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ματς και αναφερόμενος στο κλιμα που επικρατεί τόνισε: Είναι παιχνίδια που κυρίως πάνε στη δύναμη και το γνωρίζουμε αυτό. Ο ΠΟΑ διαθέτει αξιόλογη έδρα και πάντα οι αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη ήταν αμφίρροπες κάτι που θα συμβεί και την Κυριακή κατά την προσωπική μου άποψη’.

Ερωτηθείς για το πως αισθάνεται που επιστρέφει σαν αντίπαλος στο Ατσαλένιο, ο Μηνάς Τζανής είπε:

Αισθάνομαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια για εμένα. Οι άνθρωποι με αγαπούν αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ανήκω στον Εργοτέλη και θα κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα μου.  Πέρασα όμορφα χρόνια στον ΠΟΑ και θα είμαστε 90′ αντίπαλοι’.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι της Κυριακής ο Μηνάς Τζανής έιπε

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι. Ο ΠΟΑ διαθέτει αξιόλογο σύνολο, το σεβόμαστε και θα παίξουμε για την νίκη και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε’.

Στη συνέχεια ο έμπειρος άσος σχολίασε την πορεία της ομάδας λέγοντας:

Η ομάδα έχει κάνει 2χ2. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και κοιτάζουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος.