Connect with us

7ος Όμιλος

Την Τρίτη ο Χαντές στη Σαντορίνη-Στη Μαδρίτη ο Φουστέρης για τον τελικό Champions League

Published

on

Το θέμα του Βαγγέλη Χαντέ στην Θύελλα Καμαρίου ολοκληρώθηκε και πλέον αυτό που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Ήδη μάλιστα αρκετά θα είναι τα πρόσωπα που θα ασχοληθούν με την ομάδα, αφού ο σύλλογος ανέδειξε μια πανίσχυρη διοίκηση που όποιος γνωρίζει αρκετά καλά τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού κατανοεί αμέσως τη δυνατότητα που θα έχει η ομάδα φέτος να κοιτάξει ακόμη υψηλότερα το βαθμολογικό πίνακα.

Ο νεαρός προπονητής την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί στο νησί του Ηφαιστείου για να λύσει κάποιες τυπικές λεπτομέρειες έχοντας συνάντηση με τη διοίκηση ενώ θα παραδώσει στους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ τη νέα χρονιά, το ειδικό πρόγραμμα της προπόνησης που θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών για να μην μείνουν πίσω όσον αφορά το θέμα της αγωνιστικής κατάστασης.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, πιστός στα μεγάλα ματς και στα μεγάλα ραντεβού, ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Βαγγέλης Φουστέρης βρίσκεται στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Τόττεναμ και τη Λίβερπουλ.