Connect with us

4ος Όμιλος

Τιμή για Εθνικό και Σούφλα(Pics)

Published

on

Τεράστια τιμή για την ομάδα του  Εθνικού και τον Αλέξη Σούφλα, μιας και το τηλεοπτικό κανάλι Yle  στο πλαίσιο ρεπορτάζ για παίκτες από τη Φινλανδία που αγωνίζονται  στην Ευρώπη, από την Ελλάδα επιλέχθηκε ο  μέσος του Εθνικού, που έχει βρεθεί στην προεπιλογή τόσο των Ελπίδων της Φινλανδίας αλλά και της χώρας μας. Παράλληλα, το εν λόγω κανάλι βρέθηκε και στην προπόνηση των «Κυανόλευκων», όπου πήραν πλάνα από την προπόνηση. 

Ο «Σού» παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του για την Ελσίνκι, αλλά και το πως βρέθηκε στην  χώρα μας, για την καριέρα του μέχρι τώρα, για τις διαφορές Ελληνικού και Φινλανδικού ποδοσφαίρου στο θέμα των υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στον Εθνικό και στην προσπάθεια που γίνεται.

Εν συνεχεία, το κανάλι βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπου  τράβηξε πλάνα από την  προπόνηση, εστιάζοντας ουσιαστικά σε μία ημέρα που αφορά στην προετοιμασία ενός συλλόγου από τη χώρα μας. Μάλιστα,ο δημοσιογράφος Μίκο Μάτιλα δήλωσε ενθουσιασμένος από την  οργάνωση της ομάδας του Εθνικού λέγοντας τα καλύτερα..