Connect with us

slideshow

Τιμωρία γηπέδων σε ΑΟ Καραβά και Προοδευτική

Published

on

Ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για 2 αγωνιστικές μέρες και  χρηματική ποινή 50 € επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ στον ΑΟ Καραβά για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παννεαπολικό( είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και προπηλακισμός.)

Στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μοδινό επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης .

Με μια ( 1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 100€ τιμωρήθηκε η έδρα της Προοδευτικής  για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τη Δόξα Πειραιά .

*Με 2 αγωνιστικές μέρες ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους  και χρηματική ποινή 50€ τιμωρήθηκε ο προπονητής του σωματείου Φίλαθλοι Χρήστος Καλτσάς για εξύβριση αντίπαλου ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον ΑΟ Ζέας . .

* Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 50€   επιβλήθηκε στον προπονητή του Πειραϊκού Βασίλη Ιωαννίδη για  φραστικό επεισόδιο- εξύβριση στον αγώνα με τον Θησέα , ενώ στον εκπρόσωπο του ίδιου σωματείου Χρήστο Τσελέπη  επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης .

*Κατόπιν των έγγραφων διευκρινήσεων που προσκόμισε στη Πειθαρχική Επιτροπή, ο Πρόεδρος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, κ. Δημήτρης Χόρτσας , αναφορικά με δημοσίευμα σε αθλητική εφημερίδα, η Πειθαρχική Επιτροπή τον απαλάσσει.

*Έναρξη όλων των ποινών από 24.11.2014

Αποφάσεις της Επιτροπής Υποδομών

 Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  έκανε δεκτές τις ενστάσεις των σωματείων Πειραϊκού ( κατά της Ένωσης Α.Α. Ρέντη για το εφηβικό πρωτάθλημα ) και του ΑΟ Πειραιά ( κατά του Εθνικού Πειραιά για το παιδικό πρωτάθλημα ) και τους κατακυρώνει τους αγώνες με 3-0  βαθμούς και τέρματα .

Με ποινή αποκλεισμού   από τους αγώνες  του εφηβικού πρωταθλήματος για 15 ημερολογιακές ημέρες (έναρξη ποινής από 24.11.2014) τιμώρησε η Επιτροπή Υποδομών τα σωματεία Φαληρικός και Νέοι Ευγενείας για τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίσθηκαν μεταξύ παικτών των δυο σωματείων και τη γενική σύρραξη στον μεταξύ τους αγώνα.

*Αναφορικά με τον διακοπέντα αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΊΟΥ –  ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ της 15.11.2014 στο γήπεδο ΣΕΦ, που διεκόπη στο 15΄ κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 λόγω διακοπής του ηλεκτροφωτισμού, η Επιτροπή Υποδομών αποφάσισε  την συνέχιση του εν λόγω αγώνα από το σημείο διακοπής του και με το σκορ να είναι 0-1 υπέρ της ομάδας  Κύπρου Κορυδαλλού.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply