Connect with us

4ος Όμιλος

Τον  Λουίς Μπεσού η Προοδευτική

Published

on

Με μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ουσιαστικά τις κινήσεις της για την ενίσχυση της η Προοδευτική. Απέκτησε τον 25χρονο επιθετικό Λουίς Μπεσού από την Ακτή Ελεφαντοστού  . Ο παίκτης  είχε ανακοινωθεί φέτος από την Χαλκίδα , αλλά τελικά έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και γι’ αυτό κατέληξε στους «βυσσινί» ,Ο Μπεσού είχε  πολλές προτάσεις από ομάδες Εθνικής και μια από Β´, αλλά προτίμησε την Προοδευτική λόγω ιστορίας, αλλά και γιατί, όπως είπε ,  οι άνθρωποι  της  τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.…

Πριν από δυο χρόνια ο Ιβοριανός φορ αγωνίστηκε στον Κισσαμικό και πέρυσι στον Ζακυνθιακό ( Α’ Ζακύνθου) όπου σημείωσε 63 γκολ. Μάλιστα στο 13-0 επί του Εσπέρου πέτυχε 11 τέρματα!!.

*Αισιοδοξία επικρατεί στην Προοδευτική για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Μπέλερης, Γκαϊδατζής, οι τραυματίες Γιακούμπη, Ζαχαράτος, ενώ η συμμετοχή των Λέκκα , Τσαφταρίδη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

« Δεν μας πτοούν τα προβλήματα. Εμείς έχουμε τους πάικτες που θα παλέψουν για το καλύτερο » δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κατσαρός και πρόσθεσε:

« Καλωσορίζουμε το φίλο σωματείο του Εργοτέλη . Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος .»

  • Απογοήτευση επικρατεί στην Προοδευτική , από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας . Μόνο 39 είχαν διατεθεί μέχρι χθες βράδυ γεγονός το οποίο σχολίασε ο κ. Κατσαρός με τα παρακάτω λόγια:« Ορισμένοι μόνο απαιτήσεις έχουν από την ομάδα και δεν εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται.»
  • Όπως ανακοινώθηκε επίσημα , κανένας δεν θα μπει αύριο στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η στάση της  ΕΠΟ στον τομέα αυτό έχει σκληρύνει…