Connect with us

slideshow

Τον νίκησε ξανά..Στον τελικό ο Άτταλος..(φωτο)

Published

on

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ πέρασε στον τελικό ο Άτταλος Νέας Περάμου καθώς επικράτησε στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης με 0-1 του Ηρακλή Ελευσίνας στο δημοτικό στάδιο Γ.Ρουμελιώτης .

Η ομάδα του Κουστέρη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι είχε την πρωτοβουλία και ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 32’ όταν ο Λένα πήγε άτσαλα πάνω στην μπάλα σε διεκδίκηση μέσα στην μεγάλη περιοχή, βρήκε καθαρά τον Κουσίδη και ο ρέφερι Αλιάγας έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε με επιτυχία ο Καραμπλάκας πραγματοποιώντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπούν ξανά στο ματς αλλά ήταν φανερό οτι το γκολ αυτό τους έβγαλε από τον ρυθμό.

Στο 45’ ο Πέγκος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ .

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν ο ρέφερι στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Δρούγος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε και ο Amir έδιωξε και στέρησε από τον Ηρακλή την ισοφάριση.

Στο 57’ και πάλι ο Πέγκος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Τσακιλτζίδης απέκρουσε με υπερένταση.

Στο 88’ ο Γκελάι εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσακιλτζίδη.

Στο 89’ ο Μονέ με όμορφη ενέργεια πάτησε περιοχή αλλά είχε κακό τελείωμα στην φάση δίνοντας την ευκαιρία στον Παπακωσταντίνου να αποκρούσει.

Καλός ο ρέφερι Αλιάγας.

ΗΡΑΚΛΗΣ : Τσακιλτζίδης Πέππας(77’ Αξιώτης), Λένα Μπακατσέλος, Μουατζίρη(80’ Κυριακίδης), Kαρκαμπάτσης, Μεχμέτογλου, Δρούγος, Παπαδόπουλος, Μονέ, Μπασέτας .

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπακωσταντίνου, Χωραβάτης, Καλαϊτζίδης(80′ λ.τρ.Λιάκος), Δημούδης, Λογγαράκης(46’ Γκελάι), Μικρογιαννάκης,. Πέγκος,Αμίρ, Κατσίκης, Κραμπλάκας(72’ Γκουτζούλας), Κουσίδης.

Ρεπορτάζ : X.Nτάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply