Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον Χατζηκυριάκου η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Τον 20χρονο μεσοαμυντικό Αλέξανδρο Χατζηκυριάκου από τον ΑΟ Καραβά απέκτησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει: «Μεταγραφή ουσίας κ με μελλον! Βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινωσουμε την απόκτηση του πολύ αξιόλογου 20 χρόνου ποδοσφαριστη Αλεξανδρου Χατζηκυριακου από την ομάδα του Καραβα.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς ο Χατζηκυριακου θεωρείται ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστης με εξαιρετικά στοιχεία κ φυσικά είναι ένας νέος ποδοσφαιριστης με όλο το μέλλον μπροστά του. Αγωνίζεται ως ακραίος χαφ αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και ως ακραίος μπακ αφού είναι πολύ ικανός τόσο στα επιθετικά όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα. Διαθέτει μεγάλη ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, δύναμη και είναι αριστεροποδαρος.

Ο Χατζηκυριακου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ιωνικου Νίκαιας και στην συνεχεια αγωνιστηκε σε, ΑΟ Αγίου Δημητρίου, Ηφαίστο, Χαλκηδόνα και Καραβα. Είναι ένας ποδοσφαιριστης που θα βοηθήσει και αυτός πάρα πολύ την ομάδα μας με τις ικανότητές του.

Αλεξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον αξιότιμο κ. Χρήστο Σκανδάλη για την άψογη συνεργασία ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαριστη στην ομαδα μας»