Connect with us

4ος Όμιλος

Το έγγραφο της ΚΡΗΤΗ-TV που εκθέτει τον Ιαλυσό για την ένσταση

Published

on

Μετά τον ΟΦΗ ήταν η σειρά της ΚΡΗΤΗ-TV να ξεγυμνώσει τον Ιαλυσό για το θέμα της ένστασης που -υποτίθεται- έκανε στην ΕΠΟ σε βάρος του ΟΦΗ, για μη κατάθεση στην Ομοσπονδία του τηλεοπτικού συμβολαίου, για τα εντός έδρας παιχνίδια της κρητικής ομάδας.

Με δημοσιεύση στην ιστοσελίδα neakriti.gr (του ομίλου ΚΡΗΤΗ-TV) το κρητικό κανάλι δημοσιεύει το έγγραφο του συμφωνητικού, με τον ΟΦΗ, που έχει καταθεί στην  ΕΠΟ και έχει μάλιστα και την υπογραφή του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη.

Το έγγραφο, έχει αριθμό πρωτοκόλλου 30503/2015 και ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2015 και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το νομότυπο της συμφωνίας με την υπογραφή και της ΕΠΟ.

Το έγγραφο αυτό αποτελεί απλά μια ακόμη επιβεβαίωση της προχειρότητας, της αστειότητας και του ερασιτεχνισμού, που λειτουργουν κάποιες ομάδες, που οι συγκυρίες έχουν φέρει στο δρόμο του ιστορικού ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Ο Ιαλυσός όχι μόνο δεν έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση σε βάρος του ΟΦΗ για το θέμα αυτό (και να πάρει στα χαρτιά τους τρείς βαθμούς, όπως έλεγαν, τρομάρα τους), αλλά ουσιαστικά εκτίθενται αν πράγματι κατέθεσε την ένσταση στην ΕΠΟ.

Το “θα φάνε τα μούτρα τους αν έχουν κάνει ένσταση” που υποστήριξε εξ’ αρχής η πλευρά του ΟΦΗ, στην υποτιθέμενη στάση της ομάδας της Ρόδου, επιβεβαιώνεται και απο αυτό το έγγραφο, που αποτελεί …ταφόπλακα, στα όποια όνειρα και αν είχαν οι Ροδίτες.

mvpmagazine.gr