Connect with us

7ος Όμιλος

Το «αλάνι» της Θύελλας Καμαρίου, Γιώργος Μαντούσης εξηγεί τους λόγους παραμονής

Published

on

Κατά κοινή ομολογία ο Γιώργος Μαντούσης αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της Θύελλας Καμαρίου.

Αρχοντικος στο παιχνίδι του, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, μετρημένος σε… λόγια και γενικά αποτελεί έναν αμυντικό που δεν είναι soft και όταν η… μπάλα καίει βγαίνει μπροστά.

Τρανό παράδειγμα το ματς ζωής και θανάτου με τον Πανθηραϊκού όπου το «αλάνι» των Καμαριανών νίκησε τους πάντες και χάρισε τη σωτηρία, κατά την προσωπική μου εκτίμηση στους νεοφώτιστους.

Πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Σαντορίνης και μέσω δηλώσεων του εξηγεί τους λόγους.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιώργο, τέταρτη χρονιά στην Θύελλα Καμαρίου. Πλέον έχεις αποκτήσει ένα δεύτερο σπίτι;

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύεται για Τετάρτη συνεχή χρόνια. Θεωρώ πως έτσι είναι η Θυελλα Καμαριού το δεύτερο σπίτι μου. Υπάρχουν μέσα σε αυτήν,άνθρωποι που είναι κάτι παραπάνω από φίλοι μου και θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτούς.

-Την περσινή χρονια την περίμενες ότι θα εξελίσσονταν τόσο αγχωτικά;

Η περσινή χρόνια ήταν ένα καλό μάθημα για το σύλλογο. Ήταν η πρώτη χρόνια στην κατηγορία αυτή,κάποιες επιτυχίες στην αρχή μπορεί να ανέβασαν πολύ τις προσδοκίες ,τα πράγματα όμως στην συνέχεια εξελίχθηκαν διαφορετικά. Σημαντικό είναι όμως το γεγονός πως στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε τον στόχο που μας είχε τεθεί από την διοίκηση.

-Τι διαφορά έχει η Θύελλα από τις υπόλοιπες ομάδες που έχεις αγωνιστεί;

Πιστεύω ότι η Θυελλα έχει πολλές ομοιότητες με την ομάδα στην οποία μεγάλωσα και ανδρώθηκα την Αμφιάλη,όπως είναι το οικογενειακό κλίμα, η εμπιστοσύνη και η στήριξη στους αθλητές τους. Χαιρομαι να αγωνίζομαι σε τέτοιους συλλόγους γιατί έτσι έμαθα από μικρός.

-Θα ανεβάσετε φέτος το επίπεδο σας και τον αγωνιστικό σας ρυθμό;

Κάθε χρόνο έχουμε ανοδική πορεία σαν ομάδα και εννοείται πως στόχος μας είναι να ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο,με την βοήθεια του νέου τεχνικού επιτελείου και την προσπάθεια της διοίκησης με νέες προσθήκες.

-Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να πετύχετε το στόχο σας;

Πιστεύω ότι κάθε ένας ατομικά από την προσπάθεια, την θέληση και τον ανταγωνισμό μέσα από τις προπονήσεις,θα εξελίσσεται καθημερινά και έτσι θα βελτιώνεται το σύνολο της ομάδας.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο;

Η στήριξη του κόσμου μας κάνει πιο δυνατούς. Τους θελουμε δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες,όπως μια δυνατή οικογένεια!