Connect with us

4ος Όμιλος

Το αντίο του Δημήτρη Καλύκα

Published

on

Το δικό του ευχαριστώ αλλά και τους λόγους που ο ΑΟΤ Αλίμου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμό κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα θέλησε να εκφράσει μέσω προσωπικής του δήλωσης Ο απερχόμενος προπονητής, Δημήτρης Καλύκας. Ο ίδιος τόνισε ότι το  ρίσκο που πάρθηκε το καλοκαίρι ήταν μεγάλο με δεδομένο ότι το μπάτζετ ήταν μικρό και κανένας παίκτης από την περσινή σεζόν δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε από το καλοκαίρι υποστηρίζοντας ότι η ατυχία έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αρνητικά αποτελέσματα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι ήταν τεράστια τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από την δική μου. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της Γ΄ εθνικής με ποδοσφαιριστές από την Κ-20 , ταλαντούχους, ελπιδοφόρους αλλά άπειρους στην κατηγορία. Κανένας ποδοσφαιριστής της περσινής ομάδας δεν θέλησε να συνεχίσει στον σύλλογο. Το ρίσκο ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Λόγω του χαμηλού μπάτζετ , της κακής κατάστασης του γηπέδου , αλλά και άλλων προβλημάτων που εμφανίστηκαν ( π.χ. τραυματισμοί σημαντικών και έμπειρων παικτών), η φιλόδοξη αυτή προσπάθεια δεν καρποφόρησε. Τα περισσότερα παιχνίδια χάθηκαν από ένα επιπόλαιο λάθος με αποτέλεσμα πάντα να κυνηγάγαμε το σκορ. Μόνο στο κύπελλο με τον Φωστήρα προηγηθήκαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ δύσκολο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Σίγουρα η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Όμως όλοι προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ για το καλύτερο δυνατό, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση μαζί με εμένα και τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι η δουλειά αυτή που έγινε αυτούς τους 4 μήνες , είναι θέμα χρόνου να φανεί στο γήπεδο. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.

Οι Τράχωνες θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα και θα είμαι στην διάθεση της όποτε χρειαστεί. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλους τους συνεργάτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και η ομάδα να βρει γρήγορα το δρόμο των επιτυχιών όπως της αξίζει».

Μαζική αποχώρηση μετά το διαζύγιο με τον Καλύκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δρόμο του Δημήτρη Καλύκα ακολούθησαν ο στενός του συνεργάτης, Παναγιώτης Μαχαίρας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Συρίγος Βαγγέλης και ο σκάουτερ Σύρακας Θανάσης.