Connect with us

7ος Όμιλος

Το αντίο του Λαλά στον Αιολικό!

Published

on

Χωρίζουν οι δρόμοι Τόλη Λαλά και Αιολικού, μετά από μια δεκαετία συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει σήμερα στα χέρια του την «ελευθέρας» του, γυρίζοντας σελίδα.

Ο Λαλάς συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Μυτιλήνης, όταν φόρεσε το 2009 για πρώτη φορά τη φανέλα της και βρέθηκε μετά από κάποια χρόνια στο στόχαστρο της ΑΕΛΚ, επιλέγοντας όμως ξανά τον Αιολικό, παρά το δέλεαρ των μεγαλύτερων κατηγοριών. Με τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα, Γ’ Εθνική, αλλά και στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Μιλώντας στο «SL», αμέσως μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου», ο Τόλης Λαλάς αποχαιρέτησε τον Αιολικό με ένα προσωπικό μήνυμα:

«Μετά από 10 χρόνια, με δύο μικρά διαλείμματα, έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού μου με τον Αιολικό. Την ομάδα που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της. Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Αλλά οι δύσκολες αποφάσεις τελικά, λένε ότι είναι και οι πιο σωστές.

Ο κύκλος έκλεισε και κρατώ μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, παράγοντες, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, ποδοσφαιριστές και φυσικά τον κόσμο που με αγκάλιασε από την αρχή και πιστεύω ότι καταλαβαίνει σήμερα, πως τους αποχαιρετώ με στεναχώρια.

Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει κάθε στόχο της, παραμένω Αιολικός στην ψυχή κι ας μη φοράω τη φανέλα πια. Για εμένα εξάλλου είχε πάντα σημασία το σήμα με την ασπίδα και όσα πρεσβεύει ο Αιολικός. Δεν έπαιζα για τα πρόσωπα, μόνο για τον αγαπημένο μου ΑΙΟ.

Καλή συνέχεια. Δε λέω αντίο. Καλή αντάμωση ξανά.»

πηγή: sportlesvos.gr